Post Middle School

Bell Schedules

Middle School / Regular Bell Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Tutorials 7:30 AM 7:55 AM 25 min
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
2nd Period 8:50 AM 9:35 AM 45 min
3rd Period 9:40 AM 10:25 AM 45 min
4th Period 10:30 AM 11:15 AM 45 min
5th Period 11:20 AM 12:05 PM 45 min
Lunch 12:10 PM 12:45 PM 35 min
6th Period 12:50 PM 1:35 PM 45 min
Act Period 1:40 PM 2:00 PM 20 min
7th Period 2:05 PM 2:50 PM 45 min
8th Period 2:55 PM 3:40 PM 45 min
Afternoon Tutorial 3:45 PM 4:10 PM 25 min
Middle School Pep-Rally Schedule This schedule will be used on Fridays during football season.
Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:35 AM 35 min
2nd Period 8:40 AM 9:15 AM 35 min
3rd Period 9:20 AM 9:55 AM 35 min
4th Period 10:00 AM 10:35 AM 35 min
5th Period 10:40 AM 11:15 AM 35 min
6th Period 11:20 AM 11:55 AM 35 min
LUNCH 12:00 PM 12:40 PM 40 min
7th Period 12:45 PM 1:20 PM 35 min
Act Period 1:25 PM 1:45 PM 20 min
8th Period 1:50 PM 2:25 PM 35 min
Pep Rally 2:30 PM 2:55 PM 25 min
Recovery 3:00 PM 3:40 PM 40 min
Middle School | Recovery Schedule This is the schedule we will be using on Fridays for Recovery once football season is over.
Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:40 AM 40 min
2nd Period 8:45 AM 9:25 AM 40 min
3rd Period 9:30 AM 10:10 AM 40 min
4th Period 10:15 AM 10:55 AM 40 min
Act Period 11:00 AM 11:15 AM 15 min
5th Period 11:20 AM 12:05 PM 45 min
LUNCH 12:05 PM 12:40 PM 35 min
6th Period 12:45 PM 1:25 PM 40 min
7th Period 1:30 PM 2:10 PM 40 min
8th Period 2:15 PM 2:55 PM 40 min
Recovery 3:00 PM 3:40 PM 40 min
Middle School Early Release | Early Out
Description / Section Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM
1st Period 8:00 AM 8:25 AM 25 min
2nd Period 8:30 AM 8:55 AM 25 min
3rd Period 9:00 AM 9:25 AM 25 min
4th Period 9:30 AM 9:55 AM 25 min
5th Period 10:00 AM 10:25 AM 25 min
6th Period 10:30 AM 10:55 AM 25 min
7th Period 11:00 AM 11:25 AM 25 min
8th Period 11:30 AM 12:00 PM 30 min
LUNCH 12:00 PM 12:30 PM 30 min